Cégünkről

Cégünk 2004-ben alakult Since78 IT Solutions Kft. néven. Célunk a kezdetektől a fogorvosok és fogászati rendelők professzionális kiszolgálása.

Megpróbáltunk folyamatos és emberarcú kapcsolatot teremteni ügyfeleinkkel, mely évek alatt meghozta gyümölcsét, és mára számos elégedett felhasználó számít segítségünkre, szaktudásunkra nap mint nap. Két legfőbb szakterületünk a fogászati-informatika és a digitális radiológia volt. Mára azonban ez a tevékenység kibővült az orvosi eszközök kereskedelmével és szervízelésével is.

Ezen törekvésünk vezetett minket arra, hogy az elsők között belevágjunk  az orvosi és fogászati mikroszkópok, illetve a különféle orvosi nagyítók, loupék és LED-es orvosi  fejlámpák kereskedelmébe. Ezzel a céllal hoztuk létre a www.labomed.hu és a www.orvosinagyito.hu weboldalakat is.

Együttműködő partnereink között szerepel a hazai fogászati piac számos szereplője kereskedői és orvosi viszonylatban is. 

Ezt a weboldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy az érdeklődők minél szélesebb körű termékválasztékból válogathassanak az általunk forgalmazott elsősorban endodonciai felhasználású termékekből. Kérjük amennyiben az oldalon olvasottakkal kapcsolatban kérdése merülne fel, illetve termékeink felkeltették érdeklődését jelezze felénk azt mielőbb.